Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Visele va apartin! 
Exploreaza, Descopera, Calatoreste!

Totul a inceput in anul 2008, la Barlad, din pasiunea pentru calatorii.

De ce sa calatoresti cu PARALELA 45 BARLAD?
11 ANI DE EXPERIENTA - de 11 ani suntem parte a celui mai cunoscut si apreciat touroperator din Romania, care se ocupa anual de vacantele a peste 220.000 de turisti.Experienta noastra de peste 11 ani te ajuta sa economisesti timp si bani si sa te poti bucura de ceea ce iubesti si vrei sa faci in viata.

OFERTA NOASTRA - ca parte a grupului PARALELA 45, agentia noastra va propune vacante de tip charter anuale catre diverse destinatii din Europa, peste 120 de itinerarii in circuite turistice catre toate continentele, vacante in tara, bilete de avion, servicii de cazare si nu in ultimul rand vacante personalizate.

INCREDERE, SIGURANTA, TRANSPARENTA, SERIOZITATE - toate vacantele si sejururile pe care le ofera PARALELA 45 BARLAD, au toate taxele incluse. in deplina transparenta si respect fata de turisti. Toate acestea sunt certificate de turistii care calatoresc an de an cu noi. Noi avem grija de vacantele dumneavoastra si punem mare accent pe calitatea serviciilor oferite.

O ECHIPA SPECIALIZATA - fie ca vrei AVENTURA, DISTRACTIE sau RELAXARE, echipa noastra de backoffice te asteapta cu toate informatiile de care ai nevoie ca sa te simti CONFORTABIL si FARA GRIJI in calatoria ta. Echipa noastra de backoffice calatoreste in fiecare an in excursii informative pentru a cunoaste toate destinatiile incluse in oferta noastra si te va ajuta sa alegi Vacanta Perfecta. Suntem la dispozitia dumneavoastra 24/7. In toate destinatiile din portofoliul nostru de oferte avem peste 50 de reprezentanti locali si aproximativ 45 de ghizi insotitori de grupuri.

Cu PARALELA 45 BARLAD vacantele vor fi mai frumoase si experientele de neuitat!