Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 34 hoteluri

Suceava, Romania
Suceava, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Balada este amplasat in zona rezidentiala a orasului Suceava langa Biserica Sf Ioan cel Nou si in apropierea cetatii de scaun Suceava Facilitati Hotel Locatia ofera 18 camere Double si 1 Apartament Hotelul are terasa spalatorie si s . . .

Suceava, Romania
Suceava, Romania
Suceava, Romania

Complexul turistic aConacul Domnesca din Suceava este situat la 5km de centrul orasului Amplasarea sa este ideala la numai 200 de metri de drumul european E85 si 17km de aeroportul Salcea Complexul este amplasat intr-aun vechi conac boieresc comple . . .

Suceava, Romania
Suceava, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel CONACUL DOMNESC este amplasat intr-un vechi conac boieresc complet renovat si amenajat la standarde europene pe o suprafata de 10 hectare in mijlocul unui parc dendrologic care asigura linistea si aerul curat si care dispune de un lac privat . . .

Suceava, Romania Vezi locatia pe harta

RO Hotelul SONNENHOF ofera oaspetilor sai o atmosfera distinsa si destinsa Serviciile prietenoase si confortul celor 48 de camere spatioase decorate cu nuante de verde si motive vegetale va vor face sederea extrem de relaxanta  EN SONNENHOF Hotel . . .

Suceava, Romania

Hotelul Imperium are un restaurant şi este situat la intrarea de sud in Suceava la 3 km de centrul orașului și de Cetatea Sucevei Accesul la Wi-Fi și parcarea privată a proprietăţii sunt disponibile gratuitToate unităţile de cazare sunt dot . . .

Suceava, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel Imperium este situat la intrarea de sud in Suceava la 3 km de centrul orasului si de Cetatea Sucevei Facilitati hotel 4 restaurante de 350 locuri 200 locuri 100 locuri și 50 locuri sala de conferinte parcarea privata transfer hotel . . .