Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vouchere/Card de Vacanta - Ce beneficii ai si cum le poti folosi?Vouchere/Card de Vacanta - Ce beneficii ai si cum le poti folosi?

Ai vouchere de vacanta sau card de vacanta, uite cum poti folosi voucherele/cardul de vacanta pentru vacante in Romania.

Echipa Paralela 45 Barlad este alaturi de tine pentru a gasi vacanța perfecta pe care o poti achita cu voucherele primite. Afla mai jos cum trebuie sa procedezi pentru a utiliza eficient voucherele de vacanta.

         Perioada de valabilitate a voucherelor este mentionata chiar pe acestea. De regula, voucherele de vacanta sunt valabile 12 luni de la data emiterii. Astfel, daca perioada iulie si august este prea aglomerata pentru gusturile tale, poti folosi voucherele pentru a te bucura de o vacanta linistita in toamna sau iarna aceasta. De retinut este faptul ca voucherele pot fi utilizate doar pe teritoriul Romaniei.

        Daca nu ai folosit voucherele/cardul de vacanta pe care le-ai primit anul trecut din partea angajatorilor, perioada de valabilitate a fost prelungita pana anul viitor. Daca ai primit anul acesta vouchere/card de vacanta, nu ezita sa profiti de ele alaturi de cei dragi.

Cu Voucherele de Vacanta, pe suport de hartie sau electronic (carduri), poti cumpara servicii turistice/vacante, dar numai in tara, pentru tine și familia.

 Ce servicii poti achita cu voucherele de vacanta?

 Servicii de cazare, masa, transport cu avionul sau autocarul (curse interne),tratamente in statiuni balneo-climaterice, servicii suplimentare oferite de unitatile de cazare incluse in oferta, doar daca sunt incluse in pachetul turistic pe care l-ai achizitionat initial (excursii la destinatie, tururi ghidate etc.)

 Avantaje pe care le poti avea daca le folosesti prin agentia Paralela 45 Barlad:

- ai posibilitatea sa alegi dintr-o oferta vasta de hoteluri, cabane, vile si pensiuni in Romania sau daca vrei sa vizitezi mai multe locuri și sa te bucuri de experiente diferite, te putem ajuta sa iti cream un circuit turistic.

- poti alege o destinatie sau mai multe, de ce nu, dar musai din Romania, astfel ca te poti bucura de două vacante in acelaşi an, pe care le poti plăti integral sau partial cu voucherul primit, atâta timp cat te incadrezi in termenul lui de valabilitate.

- cu voucherele de vacanta poti plati servicii de masa, de transport, dar si alte servicii optionale, conexe cazarii, atata timp cat pachetul tau de vacanta include minim o noapte de cazare.

- poti folosi voucherele de vacanta la toate unitatile de cazare din Romania, partenere Paralela 45 Barlad. Daca hotelul la care doresti sa te cazezi nu accepta vouchere de vacanta, poti veni in agentia noastra, noi iti facem rezervarea, iar tu platesti cu vouchere/card de vacanta in agenție.

NOU! In cazul in care ai carduri de vacanta (Sodexo, Edenred, UpRomania) poti rezerva si plati online, de la distanta, prin link de plata, orice vacanta in Romania pe www.paralela45barlad.ro

In acest moment, in agentia noastra, vei putea plati vacanta partial sau integral cu vouchere de vacanta pe suport de hartie, cat si cu vouchere de vacanta electronice ( carduri) de la Cheque Vacances, Edenred Romania si Sodexo.


Cum procedezi?

- Intai ne soliciti oferta pe email , la telefon sau poti face rezervarea pe site;

- Apoi, chiar daca nu te-ai hotarat sau nu stii ce e mai potrivit pentru tine si familia ta, ia voucherele/cardul de vacanta cu tine si vino in sediul agentiei Paralela 45 Barlad.

       In functie de modul in care iti doresti sa te relaxezi, sa te distrezi, sa iti ingrijesti sanatatea sau sa vezi locuri si lucruri noi, noi te ajutam sa iti planifici vacanta pe care ti-o dorești, oriunde în Romania. Iti punem la dispozitie o oferta bogata de tipuri de vacanta:

- sejur pe litoralul romanesc

- vacante inedite in Cabane si Pensiuni

- un weekend la munte pentru relaxare și odihna

- un sejur intr-un complex balneo cu servicii spa

- o mini-vacanta in Delta Dunarii

- un circuit cultural în Romania

      Un weekend la munte sau intr-o statiune balneo, intr-o cabana sau pensiune retrasa, un sejur pe litoralul Marii Negre sau un city break intr-un oras pe care nu l-ai mai vizitat pana acum - orice tip de vacanta ai alege, ai optiunea de a plati serviciile de cazare și diverse facilitati prin vouchere/card de vacanta. 

Afla mai multe informații la sediul agenției Paralela 45 Barlad din str.Republicii nr.190, bl.3, sc.D sau pe email: barlad@paralela45.ro sau intra pe www.paralela45barlad.ro si vezi oferta completa.

Tel: 0335423946

Exploreaza, Descopera, Calatoreste in Romania!

#paralela45barlad #experientedeneuitatinromania